1 fej hagyma
30 ml olaj
3 gerezd fokhagyma
400 g darált marhahús
só, bors
0,5 tk őrölt koriander
0,5 tk római kömény
1 tk pirospaprika
100-150 ml Soproni IPA
Az összeállításhoz:
150 g cheddar sajt
4 db hotdog-kifli
1-2 ek karikázott jalapeño paprika (ízlés szerint)
A hagymát apróra vágjuk, majd olajat hevítünk egy serpenyőben, és 2-3 perc alatt megdinszteljük rajta a reszelt fokhagymával együtt.
. Hozzáadjuk a darált húst, és erős lángon kb. 4-5 percig pirítjuk.
Sózzuk, borsozzuk, ízesítjük őrölt korianderrel, római köménnyel, illetve pirospaprikával, és további 1-2 percig pirítjuk, majd felöntjük a sörrel, amit kb. 1 perc alatt kiforralunk.
Nagy lyukú reszelőn lereszeljük a sajtot, a hotdog-kifliket pedig egy száraz serpenyőben, oldalanként kb. 40 másodperc alatt megpirítjuk.
A kifliket megtöltjük a darált húsos raguval, a tetejüket megszórjuk a cheddar sajttal, teszünk rá pár karika jalapeño paprikát, és tálaljuk.
Darált húsos hot dog jalapeñóval
kezdő
partikaja
húsos
A hagymát apróra vágjuk, majd olajat hevítünk egy serpenyőben, és 2-3 perc alatt megdinszteljük rajta a reszelt fokhagymával együtt.
. Hozzáadjuk a darált húst, és erős lángon kb. 4-5 percig pirítjuk.
Sózzuk, borsozzuk, ízesítjük őrölt korianderrel, római köménnyel, illetve pirospaprikával, és további 1-2 percig pirítjuk, majd felöntjük a sörrel, amit kb. 1 perc alatt kiforralunk.
Nagy lyukú reszelőn lereszeljük a sajtot, a hotdog-kifliket pedig egy száraz serpenyőben, oldalanként kb. 40 másodperc alatt megpirítjuk.
A kifliket megtöltjük a darált húsos raguval, a tetejüket megszórjuk a cheddar sajttal, teszünk rá pár karika jalapeño paprikát, és tálaljuk.
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény javításához és későbbi személyre szóló hirdetések megjelenítéséhez! Elfogadod a javasolt cookie (süti) beállításokat? További részleteket a cookie tájékoztatóban találsz.