A gombákat felszeleteljük, és egy száraz serpenyőben lepirítjuk. A vörös- és fokhagymát apróra vágjuk, majd kevés olajon, egy serpenyőben üvegesre pirítjuk. Az aszalt paradicsomokat durvára vágjuk, és ezt is a hagymákhoz adjuk. Sózzuk, borsozzuk, reszelünk rá szerecsendiót, majd felöntjük a tejszínnel, egyet forralunk rajta, és beletépkedjük a zöldfűszereket, végül a gombát is beleszórjuk. Mindeközben bő, enyhén sós, forró vízben kifőzzük a tésztát, és a mártással összekeverve tálaljuk.
A gombákat felszeleteljük, és egy száraz serpenyőben lepirítjuk. A vörös- és fokhagymát apróra vágjuk, majd kevés olajon, egy serpenyőben üvegesre pirítjuk. Az aszalt paradicsomokat durvára vágjuk, és ezt is a hagymákhoz adjuk. Sózzuk, borsozzuk, reszelünk rá szerecsendiót, majd felöntjük a tejszínnel, egyet forralunk rajta, és beletépkedjük a zöldfűszereket, végül a gombát is beleszórjuk. Mindeközben bő, enyhén sós, forró vízben kifőzzük a tésztát, és a mártással összekeverve tálaljuk.
Kérjük, a belépéshez add meg születési dátumod!