A tarjákat kicsit kiklopfoljuk, mindkét oldalukat sózzuk, borsozzuk és bekenjük mustárral.
A kakukkfüvet és rozmaringot felaprítjuk. A hagymát és a répákat nagyobb, rusztikus darabokra vágjuk, hőálló tálba rakjuk, és mehetnek mellé a fokhagymagerezdek és a borókabogyó.
Rárakosgatjuk a húsokat, megszórjuk a zöld fűszerekkel, meglocsoljuk az olajjal, a sörrel, és lefedjük egy alufóliával.
180 fokra előmelegített sütőben 1 óra 30 percig sütjük, majd fólia nélkül további 25-30 percig pirítjuk.
A körethez a lila káposztát nagy lyukú reszelőn lereszeljük, a vöröshagymát pedig felaprítjuk.
Egy lábasban karamellizáljuk a barna cukrot, majd ráöntjük az olajat, és üvegesre pirítjuk rajta a hagymát. Ezután mehet rá a káposzta, só, bors, kömény, majd lefedjük, és időnként átkeverve kb. 20 perc alatt puhára pároljuk.
Mikor kész a káposzta, belerakjuk az ecetet, átkeverjük, és a megpirult hússal, valamint a hús alatt párolódott/sült zöldségekkel tálaljuk.
A tarjákat kicsit kiklopfoljuk, mindkét oldalukat sózzuk, borsozzuk és bekenjük mustárral.
A kakukkfüvet és rozmaringot felaprítjuk. A hagymát és a répákat nagyobb, rusztikus darabokra vágjuk, hőálló tálba rakjuk, és mehetnek mellé a fokhagymagerezdek és a borókabogyó.
Rárakosgatjuk a húsokat, megszórjuk a zöld fűszerekkel, meglocsoljuk az olajjal, a sörrel, és lefedjük egy alufóliával.
180 fokra előmelegített sütőben 1 óra 30 percig sütjük, majd fólia nélkül további 25-30 percig pirítjuk.
A körethez a lila káposztát nagy lyukú reszelőn lereszeljük, a vöröshagymát pedig felaprítjuk.
Egy lábasban karamellizáljuk a barna cukrot, majd ráöntjük az olajat, és üvegesre pirítjuk rajta a hagymát. Ezután mehet rá a káposzta, só, bors, kömény, majd lefedjük, és időnként átkeverve kb. 20 perc alatt puhára pároljuk.
Mikor kész a káposzta, belerakjuk az ecetet, átkeverjük, és a megpirult hússal, valamint a hús alatt párolódott/sült zöldségekkel tálaljuk.