Az olajon megpirítjuk a finomra vágott hagymát, a reszelt fokhagymát és a gyömbért. Megszórjuk a barna cukorral, amit karamellizálunk, hozzáadjuk a passatát és a balzsamecetet, majd megpirítjuk a marhahúst.
Ráöntjük a szójaszószt, a halszószt és a szezámolajat, és borsozzuk. Felöntjük a sörrel, amivel 20 percig, alacsony lángon forraljuk, majd a végén belekeverjük a vékonyra karikázott újhagymát. Ezzel együtt még egyszer átforgatjuk.
A rizst egy kevés olajon megpirítjuk, felöntjük kétszeres mennyiségű vízzel, sózzuk, borsozzuk, és alacsony lángon készre főzzük. A fűszeres ragut a főtt rizzsel és szezámmaggal megszórva tálaljuk.
Ragacsos, fűszeres darált marha rizzsel
kezdő
főétel
húsos
Az olajon megpirítjuk a finomra vágott hagymát, a reszelt fokhagymát és a gyömbért. Megszórjuk a barna cukorral, amit karamellizálunk, hozzáadjuk a passatát és a balzsamecetet, majd megpirítjuk a marhahúst.
Ráöntjük a szójaszószt, a halszószt és a szezámolajat, és borsozzuk. Felöntjük a sörrel, amivel 20 percig, alacsony lángon forraljuk, majd a végén belekeverjük a vékonyra karikázott újhagymát. Ezzel együtt még egyszer átforgatjuk.
A rizst egy kevés olajon megpirítjuk, felöntjük kétszeres mennyiségű vízzel, sózzuk, borsozzuk, és alacsony lángon készre főzzük. A fűszeres ragut a főtt rizzsel és szezámmaggal megszórva tálaljuk.
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény javításához és későbbi személyre szóló hirdetések megjelenítéséhez! Elfogadod a javasolt cookie (süti) beállításokat? További részleteket a cookie tájékoztatóban találsz.