Partifalat-ötletekből sosem elég. Főleg, ha még sör is van otthon. Íme egy roppant egyszerűen elkészíthető recept, amiből nem tudsz egyszerre eleget készíteni, mert úgyis elfogy.
- A kolbászt nagyobb karikákra vágjuk, és egy aprítógépbe tesszük a vajkrémmel, a vajjal, a mustárral és a tejszínnel, majd pépesre zúzzuk.
- A petrezselymet felaprítjuk, és a kolbászos krémhez keverjük, majd habzsákba töltjük a krémet.
- A tésztát kiterítjük, és 16 db, nagyjából egyenlő részre osztjuk. 8 db tésztalap közepére kb. 1 púpozott teáskanálnyi masszát nyomunk.
- A tojást enyhén felverjük, és lekenjük a tészta széleit, majd befedjük a maradék 8 tésztalappal.
- A tetejét lekenjük a felvert tojással, megszórjuk szezámmaggal, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt készre sütjük.